TC Tennisland in Machelen-aan-de-Leie (Zulte): een tennisclub voor sport in openlucht

Tenniskamp voor Kids

In de maand augustus organiseert TC Tennisland twee kampen voor beginnende tennissers tussen 4 en 12 jaar.

Week 1: 17 - 21 augustus

Week 2: 24 - 28 augustus

Het kamp gaat telkens door in de voormiddag van 9 u tot 12 u en bestaat uit twee delen: enerzijds tennislessen en anderzijds conditietraining.

Heb je er zin in? Schrijf je dan snel in via onderstaand contactformulier!

Een gezellige club voor ontspanning op én naast de baan

TC Tennisland heeft ook alle accommodatie in huis om na je spel even te blijven nagenieten. Er is douchegelegenheid die altijd kraaknet wordt gehouden. En bovendien heeft de club een aangename bar waar je een kleine snack en een drankje kan krijgen. Momenteel zijn de douches en de bar echter niet toegankelijk wegens Corona!

Voor jong en oud, beginnende en ervaren spelers

Hou je van tennissen? Speel je enkel of verkies je dubbelspel? Maar gaat er niets boven de open lucht? Dan is TC Tennisland jouw plek!


Onze tennisclub is gelegen in de Schoolstraat in Machelen-aan-de-Leie en beschikt over drie buitenterreinen met verlichting. Zij zijn bedekt met gemalen baksteen (gravel) en worden perfect onderhouden. Alle leeftijden zijn op onze banen welkom. En er is ook voor iedereen gepaste begeleiding mogelijk. Begin je nog maar net te tennissen of wil je je techniek verfijnen, onze ervaren leraars zijn er voor je.


De club is elke dag doorlopend open van 7 u tot 21 u en ontvangt àlle tennisliefhebbers. Zelfs niet-leden kunnen nu een terrein huren tegen € 20,- per uur.

Contacteer ons voor info, terreinreservatie of om clublid te worden. Je hoort snel van ons!

Onze contactgegevens:

TC Tennisland

Schoolstraat 14A
9870 Machelen-aan-de-Leie
0476 84 72 95
tennisland@skynet.be

Kom naar TC Tennislanden leef je uit met vrienden en familie op onze outdoorbanen!